Συστήματα Ασφαλείας

Η εταιρεία BSS Engineering παρέχει σχεδιασμό, ανάπτυξη, εγκατάσταση και συντήρηση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας. 

Η BSS Engineering παρέχει στους πελάτες της όχι μόνο την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά προσφέρει επίσης τις βέλτιστες επιλογές για την εγκατάσταση και την λειτουργία του εξοπλισμού ασφαλείας στον πελάτη. 

Οι ειδικοί με μεγάλη εμπειρία  διεξάγουν αναγνώριση, επιθεωρούν και  εξετάζουν την εγκατάσταση εγκαθιστώντας τον πλέον βέλτιστο και αξιόπιστο εξοπλισμό ασφαλείας.  Διενεργούν αξιολόγηση του αντικειμένου και εντοπίζουν τα πιο ευάλωτα σημεία πρόσβασης.
Ασφάλεια, συναγερμός  και άλλα συστήματα μπορούν να σχεδιαστούν και να εγκατασταθούν από τους ειδικούς της BSS Engineering στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

Οι ειδικοί-τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μόνο αποδεδειγμένο και καλά αποδεδειγμένο, υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένο εξοπλισμό των καλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως.

Εγκαθιστούμε συστήματα ασφαλείας σε χώρους διαφορετικής πολυπλοκότητας: διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, γραφεία, εμπορικά κέντρα, αποθήκες, παντοπωλεία, συγκροτήματα, γκαράζ, τράπεζες, εργοτάξια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Μας ενδιαφέρει η φύλαξη και η ασφάλεια στο χώρο μας, παρακαλώ ενημερώστε μας για τις υπηρεσίες σας